Rakennuslupa puustopiirroksineen ja kuvauksineen on nyt virallisesti jätetty Kauniaisten rakennuslupatoimistoon - ihan lähes henkilökohtaisesti. Rakennusluvan allekirjoituksessa oli tietty glamourin tunne sillä Myresjöhusetin edustaja Juha odotti meitä HelsinkiVantaan lentokentällä lupapaperit ja kynä kädessä odottamassa meitä Nykin lennoilta. Heti nimmarit saatuaan Juha kiiruhti kohti rakennuslupasuunnittelijan toimistoa. Aikas hyvää palvelua :)

Suuresti lasten odottama ja vähän pelkäämäkin vanhan purettavan talon polttopäivä on nyt alustavasti sovittu. Tervetuloa katsomaan isoa soihtua Mikael Lybeckintielle 18.1 - toivottavasti ei sada, siis vettä - muuten voi VPK:n treenit jäädä vähän tylsiksi. 20.1 tulee kaivuri paikalle ja aloittaa vanhan talon perustusten kaivauksen. Fantastista saada vanha rohjake pois ja aloittaa vihdoin uutta - toivottavasti rakennuslupa saadaan pian - näin noviisille sekin tulin uutena, ettei mitään töitä (paitsi purku) saa aloittaa ennen kuin rakennuslupa on myönnetty.

Kotona on lumiukko rakennettu ja lumilyhtyäki yritettiin myös virittää, loistavaa joulutunnelmaa. Ihanaa joulua kaikille!