Myresjöhuset "mainostaa" itseään vilpittömänä avaimet käteen talopaketi tarjoajana - enkä vielä voi missään nimessä väittää vastaankaan. Itse tilauksen tekeminen tuntuu olevan suuri (ellei suurin) ja aikaa vievin osa rakennusprojektia - mutta myönnettäköön että jos standardipaketti passaisi niin olisimme varmaan jo kaksi kuukautta sitten laittaneet tilauksen menemään.

Excel listallani on lähemmäs sata riviä, jolla seuraan - en enää budjetissa pysymistå - vaan kuinka paljon budjetti ylittyy. Ruåtsalaiset osaavat myynnin suomalaisia tehokkaammin - sillä Myresjön upea Stilval kuvasto houkuttelee jokaisen vähänkään sisustuksesta kiinnostuneen valitsemaan juuri niitä ratkaisuja, jotka eivät sitten kuulu peruspakettiin.

Aloitin stilval excel hässäkkäni perinteisesti "pikkuasioista" eli jos vaihtaisin parkettia sittenkin, tai jos kaakeloisimme keittiön lattian niin sehän olisi lapsiperheessä kätsyä tai pitäisikö ottaa yksi extra wc, ja samalla extra suihku - ja sitten tarvitsee tietenkin tuplamäärän pönttöä, lavuaaria, allaskaappia, peilikaappia jnejne ja ollaan jo excel rivillä 20. Myresjötä ei toki voi mitenkään tästä syyttää vaan excelin rivilisääjä on ihan tilaajan penkillä istuja. Valinnan vaihtoehtoja on liikaa (ehkä huono syy "valittaa") ja se tekee tilaushankkeesta hiostavan mutta hauskan.